Çözüm Google'da arama yapınca nearbyme çıkıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Faruk Goktepe

Decapat
Daha fazla  
Aslında çözüm çok basit eğer ki nearbyme tarayıcısı çıkıyorsa yapmanız gereken bütün eklentileri kaldırmak veya bütün eklentileri teker teker devre dışı bırakarak aramak.

Bir diğer çözüm için Google ayarlarına girip Google haric tarayıcıları silmek.

Bu işlemi Google hariç hepsine yapın ya da Google'a varsayılan yap deyin ama yakın zamanda sorun yeniden çıkar.

Dosya Ekleri

• 1630539643137.png
    166,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa yol: Silip yükleyin ancak verileri yedeklemeyin

Roblox + eklentisi kötü bir eklenti onun yerine btroblox ve Ropro tavsiye ederim.

Roblox + eklentisi kötü bir eklenti onun yerine btroblox ve Ropro tavsiye ederim.
Ne zararı var?Roblox+ ve btroblox aynı anda kullanıyorum da?
Ve sorun yaşamadım?

Ne zararı var? Roblox+ ve btroblox aynı anda kullanıyorum da?
Ve sorun yaşamadım?

Roblox + artık çok geride kaldı rogold, ropro ve btroblox 3 lüsünü eklersen çok iyi olur ro Gold sunucu pinglerini falan gösteriyor yeni çıktı yeni olmasına rağmen çok kaliteli.

Roblox + artık çok geride kaldı rogold, ropro ve btroblox 3 lüsünü eklersen çok iyi olur ro Gold sunucu pinglerini falan gösteriyor yeni çıktı yeni olmasına rağmen çok kaliteli.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…