OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 5 Ocak 2022 #1 Görsellerdeki gibi Google'da birçok sitede böyle yazılar gözükmüyor hatta bazı forumlarda insanların ppleri bile bembeyaz gözüküyor Edge Brave Opera'da denedim hepsinde aynı. Mouse imlecini üstüne getirince gözüküyor bir tek.
Görsellerdeki gibi Google'da birçok sitede böyle yazılar gözükmüyor hatta bazı forumlarda insanların ppleri bile bembeyaz gözüküyor Edge Brave Opera'da denedim hepsinde aynı. Mouse imlecini üstüne getirince gözüküyor bir tek.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #2 Bazen siteleri otomatik çevirmeye çalışıyor bundan kaynaklı gözükmeye biliyor ya da bir eklenti falan varsa o da yapabilir.
Bazen siteleri otomatik çevirmeye çalışıyor bundan kaynaklı gözükmeye biliyor ya da bir eklenti falan varsa o da yapabilir.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 5 Ocak 2022 #3 Crypto Guard dedi: Bazen siteleri otomatik çevirmeye çalışıyor bundan kaynaklı gözükmeye biliyor ya da bir eklenti falan varsa o da yapabilir. Genişletmek için tıkla... brave://flags/ Buradan Dark mode açmıştım sebebi bu imiş kapatınca düzeldi gene de teşekkürler
Crypto Guard dedi: Bazen siteleri otomatik çevirmeye çalışıyor bundan kaynaklı gözükmeye biliyor ya da bir eklenti falan varsa o da yapabilir. Genişletmek için tıkla... brave://flags/ Buradan Dark mode açmıştım sebebi bu imiş kapatınca düzeldi gene de teşekkürler