Thaek Decapat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Merhaba. Ben bir sitedeki tüm tarayıcı geçmişimi silmek istiyorum. Ama bunun için ya bütün tarayıcı geçmişimi temizlemem gerekiyor ya da hepsini tek tek silmem gerekiyor. Bunun için bir yazılım, bir yöntem vs. var mı?
Merhaba. Ben bir sitedeki tüm tarayıcı geçmişimi silmek istiyorum. Ama bunun için ya bütün tarayıcı geçmişimi temizlemem gerekiyor ya da hepsini tek tek silmem gerekiyor. Bunun için bir yazılım, bir yöntem vs. var mı?
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Mart 2022 #2 3ncü taraf uygulama kullanma bilgilerini alırlar başın belaya girer.
Thaek Decapat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #3 buraktkq dedi: 3ncü taraf uygulama kullanma bilgilerini alırlar başın belaya girer. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
buraktkq dedi: 3ncü taraf uygulama kullanma bilgilerini alırlar başın belaya girer. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?