kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Bilgisayarıma 2-3 kez format attım bu sorun var diye, fakat hiçbir etkisi olmadı. Aşağıda kullandığım programlar hiçbir işe yaramadı, ne yapacağımı şaşırdım: Adware Removal Tool AdwCleaner Bilgisayarın 2 diskini sildim, formatladım fakat hiçbir etkisi olmadı.. Dosya Ekleri 1.png 111,3 KB · Görüntüleme: 128
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Bilgisayarıma 2-3 kez format attım bu sorun var diye, fakat hiçbir etkisi olmadı. Aşağıda kullandığım programlar hiçbir işe yaramadı, ne yapacağımı şaşırdım: Adware Removal Tool AdwCleaner Bilgisayarın 2 diskini sildim, formatladım fakat hiçbir etkisi olmadı..
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 16 Ocak 2021 #2 uBlock kullanıyor musunuz?
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 "Neden "reklam" değil de "ad" yazıyor?" bunumu demek istediniz. Yoksa reklam çıksın istemiyor musunuz sorunu anlayamadım kusura bakmayın.
"Neden "reklam" değil de "ad" yazıyor?" bunumu demek istediniz. Yoksa reklam çıksın istemiyor musunuz sorunu anlayamadım kusura bakmayın.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 17 Ocak 2021 #4 Bunlar her Google aramasında çıkabilecek reklamlar. Reklamları engellemek için uBlock Origin kullanın.
Bunlar her Google aramasında çıkabilecek reklamlar. Reklamları engellemek için uBlock Origin kullanın.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Ocak 2021 #5 Programlar bölümünü atabilir misiniz?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 17 Ocak 2021 #6 Reklam engellemek için AdGuard kullanıyorum çokta memnunum.
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 17 Ocak 2021 #7 Adrozek virüsü olabilir rastgele bir şey yazınca bile reklam mı çıkıyor?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 17 Ocak 2021 #8 Google arama sonuçlarında ezelden beri reklamlar var. Bilgisayarınıza format atacak veya sizle ilgili bir durum değil.
Google arama sonuçlarında ezelden beri reklamlar var. Bilgisayarınıza format atacak veya sizle ilgili bir durum değil.
kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #9 Anlamadım dedi: uBlock kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bir şey kullanmıyorum. xBlack dedi: Programlar bölümünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun LazJedi dedi: Google arama sonuçlarında ezelden beri reklamlar var. Bilgisayarınıza format atacak veya sizle ilgili bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum fakat başlarında ad yazıyor ve hiç bir arkadaşımda böyle değilmiş. Sorun neyse ki uBlock yükleyince düzeldi. Dodo1903 dedi: Adrozek virüsü olabilir rastgele bir şey yazınca bile reklam mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ne yazsam başta ilk 3 reklamdı. uBlock yükledim artık çıkmıyor. Dosya Ekleri q.png 214,3 KB · Görüntüleme: 75
Anlamadım dedi: uBlock kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bir şey kullanmıyorum. xBlack dedi: Programlar bölümünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun LazJedi dedi: Google arama sonuçlarında ezelden beri reklamlar var. Bilgisayarınıza format atacak veya sizle ilgili bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum fakat başlarında ad yazıyor ve hiç bir arkadaşımda böyle değilmiş. Sorun neyse ki uBlock yükleyince düzeldi. Dodo1903 dedi: Adrozek virüsü olabilir rastgele bir şey yazınca bile reklam mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ne yazsam başta ilk 3 reklamdı. uBlock yükledim artık çıkmıyor.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Ocak 2021 #10 IMOGUZ dedi: Merhaba, bir şey kullanmıyorum. Buyrun Hocam biliyorum fakat başlarında ad yazıyor ve hiç bir arkadaşımda böyle değilmiş. Sorun neyse ki uBlock yükleyince düzeldi. Aynen hocam ne yazsam başta ilk 3 reklamdı. uBlock yükledim artık çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'ı silmeni tavsiye ederim. Biraz Sosyal'de göz gezdirirseniz şikayetleri ve tavsiye edilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Yarardan çok zararı var IObit yazılımlarının. Adblock kullanmanı tavsiye ederim. Hiçbir şey çıkmaz.
IMOGUZ dedi: Merhaba, bir şey kullanmıyorum. Buyrun Hocam biliyorum fakat başlarında ad yazıyor ve hiç bir arkadaşımda böyle değilmiş. Sorun neyse ki uBlock yükleyince düzeldi. Aynen hocam ne yazsam başta ilk 3 reklamdı. uBlock yükledim artık çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'ı silmeni tavsiye ederim. Biraz Sosyal'de göz gezdirirseniz şikayetleri ve tavsiye edilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Yarardan çok zararı var IObit yazılımlarının. Adblock kullanmanı tavsiye ederim. Hiçbir şey çıkmaz.