kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #11 Eray Efe dedi: "Neden "reklam" değil de "ad" yazıyor?" bunumu demek istediniz. Yoksa reklam çıksın istemiyor musunuz sorunu anlayamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Onu bende anlamadım hocam, ad yazması çok garip geldi bana. Sanki başka program tarafından gösteriliyormuş gibi. MESs¹¹ dedi: Driver Booster'ı silmeni tavsiye ederim. Biraz Sosyal'de göz gezdirirseniz şikayetleri ve tavsiye edilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Yarardan çok zararı var IObit yazılımlarının. Adblock kullanmanı tavsiye ederim. Hiçbir şey çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sildim şuan çok teşekkür ederim, başka bir sıkıntılı program varsa silebilirim onuda.
Eray Efe dedi: "Neden "reklam" değil de "ad" yazıyor?" bunumu demek istediniz. Yoksa reklam çıksın istemiyor musunuz sorunu anlayamadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Onu bende anlamadım hocam, ad yazması çok garip geldi bana. Sanki başka program tarafından gösteriliyormuş gibi. MESs¹¹ dedi: Driver Booster'ı silmeni tavsiye ederim. Biraz Sosyal'de göz gezdirirseniz şikayetleri ve tavsiye edilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Yarardan çok zararı var IObit yazılımlarının. Adblock kullanmanı tavsiye ederim. Hiçbir şey çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sildim şuan çok teşekkür ederim, başka bir sıkıntılı program varsa silebilirim onuda.