xkraltrdasdas Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 Rsmefaw dedi: Dolar yazınca çıkmıyor hocam, çıkması gerekirdi. Önceden çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende hiç çıkmıyordu. Çıkmamasıda gerekiyor zaten hangi paradan hangi paraya çevireceğini bilmesi gerekiyor sana sunması için. Belki türkiyede hep dolar tl aratıldığı için dolar yazınca direkt dolar tl falan göstermiş olabilir.
Rsmefaw dedi: Dolar yazınca çıkmıyor hocam, çıkması gerekirdi. Önceden çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende hiç çıkmıyordu. Çıkmamasıda gerekiyor zaten hangi paradan hangi paraya çevireceğini bilmesi gerekiyor sana sunması için. Belki türkiyede hep dolar tl aratıldığı için dolar yazınca direkt dolar tl falan göstermiş olabilir.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #12 emirhannk dedi: Evet önceden dolar yazınca da çıkıyordu fakat çok saçmaydı ben dolar hakkında başka bir şey arayacağım mesela ama doların TL üzerindeki değeri gözüküyor anahtar kelimesi dolar kaç TL olması gerekliydi doğru olmuş bence. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Bunlar ameriganın oyunu hep. xkraltrdasdas dedi: Bende hiç çıkmıyordu. Çıkmamasıda gerekiyor zaten hangi paradan hangi paraya çevireceğini bilmesi gerekiyor sana sunması için. Belki türkiyede hep dolar tl aratıldığı için dolar yazınca direkt dolar tl falan göstermiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2021'de gizlemeye başladılar. Dolar bir günde 8'den 18'e çıkınca. O güne kadar hep dolar yazdığında grafik çıkardı.
emirhannk dedi: Evet önceden dolar yazınca da çıkıyordu fakat çok saçmaydı ben dolar hakkında başka bir şey arayacağım mesela ama doların TL üzerindeki değeri gözüküyor anahtar kelimesi dolar kaç TL olması gerekliydi doğru olmuş bence. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Bunlar ameriganın oyunu hep. xkraltrdasdas dedi: Bende hiç çıkmıyordu. Çıkmamasıda gerekiyor zaten hangi paradan hangi paraya çevireceğini bilmesi gerekiyor sana sunması için. Belki türkiyede hep dolar tl aratıldığı için dolar yazınca direkt dolar tl falan göstermiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2021'de gizlemeye başladılar. Dolar bir günde 8'den 18'e çıkınca. O güne kadar hep dolar yazdığında grafik çıkardı.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 1 Haziran 2023 #13 1 dolar kaç TL yazınca çıkıyor mu?
xkraltrdasdas Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #14 Rsmefaw dedi: Aynen hocam. Bunlar ameriganın oyunu hep. 2021'de gizlemeye başladılar. Dolar bir günde 8'den 18'e çıkınca. O güne kadar hep dolar yazdığında grafik çıkardı. Genişletmek için tıkla... Google verdiği hizmeti değiştirmiş olabilir, ancak şu an bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok.
Rsmefaw dedi: Aynen hocam. Bunlar ameriganın oyunu hep. 2021'de gizlemeye başladılar. Dolar bir günde 8'den 18'e çıkınca. O güne kadar hep dolar yazdığında grafik çıkardı. Genişletmek için tıkla... Google verdiği hizmeti değiştirmiş olabilir, ancak şu an bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #15 480164 dedi: 1 dolar kaç TL yazınca çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çıkıyor.
xkraltrdasdas Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #16 480164 dedi: 1 dolar kaç TL yazınca çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor ancak arkadaş direkt dolar yazınca dolar tl olarak çıkmasını istiyormuş.
480164 dedi: 1 dolar kaç TL yazınca çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor ancak arkadaş direkt dolar yazınca dolar tl olarak çıkmasını istiyormuş.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.600 Çözümler 7 1 Haziran 2023 #17 Rsmefaw dedi: Çıkıyor hocam. Ama dolar yazınca da çıkması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Dolar ilk 18 oldugundada boyle bir sorunla karşilaşmıştım ve 1 ay kadar dolar tl yazarak girdim nedenini bilmiyorum.
Rsmefaw dedi: Çıkıyor hocam. Ama dolar yazınca da çıkması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Dolar ilk 18 oldugundada boyle bir sorunla karşilaşmıştım ve 1 ay kadar dolar tl yazarak girdim nedenini bilmiyorum.
sijuru Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #18 xkraltrdasdas dedi: Dolar yazınca çıkmaz dolar TL yazarsan çıkar hep. Genişletmek için tıkla... Eskiden sadece dolar yazınca da çıkyordu.
xkraltrdasdas dedi: Dolar yazınca çıkmaz dolar TL yazarsan çıkar hep. Genişletmek için tıkla... Eskiden sadece dolar yazınca da çıkyordu.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #19 EmirElibol dedi: Dolar ilk 18 oldugundada boyle bir sorunla karşilaşmıştım ve 1 ay kadar dolar tl yazarak girdim nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Halk görmesin diye yaptı büyük ihtimal AKP.
EmirElibol dedi: Dolar ilk 18 oldugundada boyle bir sorunla karşilaşmıştım ve 1 ay kadar dolar tl yazarak girdim nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Halk görmesin diye yaptı büyük ihtimal AKP.