Necmi_Turşu Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #11 Download manager kullan aynı hatayı alınca yeniden indire bas download manager dosyanın üstüne yazıyor
Download manager kullan aynı hatayı alınca yeniden indire bas download manager dosyanın üstüne yazıyor
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #12 Avenged dedi: Uzantılarını yüklemeyi unutma. Otomatik olarak gelecektir. Programı yükledikten sonra tarayıcı eklenti için uyarı verebilir. Gelmezse: Genişletmek için tıkla... Hocam uzantılar nerde bulamıyorum şimdi aradım ama.
Avenged dedi: Uzantılarını yüklemeyi unutma. Otomatik olarak gelecektir. Programı yükledikten sonra tarayıcı eklenti için uyarı verebilir. Gelmezse: Genişletmek için tıkla... Hocam uzantılar nerde bulamıyorum şimdi aradım ama.
Necmi_Turşu Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #13 FDM kullan bence IDM bir yerden sonra paralı oluyor Avenged dedi: Uzantılarını yüklemeyi unutma. Otomatik olarak gelecektir. Programı yükledikten sonra tarayıcı eklenti için uyarı verebilir. Gelmezse: Free Download Manager - Chrome Web Store Free Download Manager integration with browser chrome.google.com IDM Integration Module - Chrome Web Store Download files with Internet Download Manager chrome.google.com Genişletmek için tıkla...
FDM kullan bence IDM bir yerden sonra paralı oluyor Avenged dedi: Uzantılarını yüklemeyi unutma. Otomatik olarak gelecektir. Programı yükledikten sonra tarayıcı eklenti için uyarı verebilir. Gelmezse: Free Download Manager - Chrome Web Store Free Download Manager integration with browser chrome.google.com IDM Integration Module - Chrome Web Store Download files with Internet Download Manager chrome.google.com Genişletmek için tıkla...
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #14 Necmi_Turşu dedi: FDM kullan bence IDM bir yerden sonra paralı oluyor Genişletmek için tıkla... 1 tane dosya indirip silerim bi ihtimal lazım olmaz ise.
Necmi_Turşu dedi: FDM kullan bence IDM bir yerden sonra paralı oluyor Genişletmek için tıkla... 1 tane dosya indirip silerim bi ihtimal lazım olmaz ise.
Necmi_Turşu Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #15 darkbabba dedi: Hocam uzantılar nerde bulamıyorum şimdi aradım ama. Genişletmek için tıkla... Kanks adam zaten yüklemiş uzantı linkini.
darkbabba dedi: Hocam uzantılar nerde bulamıyorum şimdi aradım ama. Genişletmek için tıkla... Kanks adam zaten yüklemiş uzantı linkini.
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #16 Necmi_Turşu dedi: Kanks adam zaten yüklemiş uzantı linkini. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım?
Necmi_Turşu dedi: Kanks adam zaten yüklemiş uzantı linkini. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım?