raquex Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 140 22 Şubat 2021 #1 Bundan 15 dakika önce font normaldi. Şu an nedense böyle gözüküyor; Çözümünü bilen var mı? Tarayıcı fark etmiyor. Opera GX ve Google Chrome'da böyle.
Bundan 15 dakika önce font normaldi. Şu an nedense böyle gözüküyor; Çözümünü bilen var mı? Tarayıcı fark etmiyor. Opera GX ve Google Chrome'da böyle.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Şubat 2021 #2 Bunun aynısı Technopat Sosyal'de bana olmuştu sonradan düzelmişti. Değişen font farklıydı ama yine de kendiliğinden düzelmişti. Şahsen çok daha iyi duruyor bu arada.
Bunun aynısı Technopat Sosyal'de bana olmuştu sonradan düzelmişti. Değişen font farklıydı ama yine de kendiliğinden düzelmişti. Şahsen çok daha iyi duruyor bu arada.
raquex Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 140 22 Şubat 2021 #3 Yehetto dedi: Bunun aynısı Technopat Sosyal'de bana olmuştu sonradan düzelmişti. Değişen font farklıydı ama yine de kendiliğinden düzelmişti. Şahsen çok daha iyi duruyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir şey okuyamıyorum eski fonta da alıştım.
Yehetto dedi: Bunun aynısı Technopat Sosyal'de bana olmuştu sonradan düzelmişti. Değişen font farklıydı ama yine de kendiliğinden düzelmişti. Şahsen çok daha iyi duruyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir şey okuyamıyorum eski fonta da alıştım.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 Monitörden veya ekran kartıyla alakalı sanırım. Bende de olmuştu VGA'yı söküp takınca düzelmişti.