Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 8 Temmuz 2023 #1 Google da reklam olmayan sitelerde gezerken saçma oyun reklamları çıkıyor. Mesela, Technopat. Bunların nasıl kapatıldığını çözemedim.
Google da reklam olmayan sitelerde gezerken saçma oyun reklamları çıkıyor. Mesela, Technopat. Bunların nasıl kapatıldığını çözemedim.
6 656682 Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 422 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #2 AdBlock kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
B bugra278 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 150 Yer Īstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Nos NiTrOgEn dedi: Google da reklam olmayan sitelerde gezerken saçma oyun reklamları çıkıyor. Mesela, Technopat. Bunların nasıl kapatıldığını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanın önerim: uBlock Origin. Artı 0 Eksi
Nos NiTrOgEn dedi: Google da reklam olmayan sitelerde gezerken saçma oyun reklamları çıkıyor. Mesela, Technopat. Bunların nasıl kapatıldığını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanın önerim: uBlock Origin.