Google'da herhangi bir siteye tıklayınca dosya indiriyor

Tugiben

Hectopat
Daha fazla  
20240820232816_1.jpg

Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Çalıştırın: Kötü amaçlı yazılımları ekarte etmek için güvenilir virüsten koruma yazılımı kullanın.

Chrome Uzantılarını Devre Dışı Bırak: Chrome://extensions/ adresine gidin ve tüm uzantıları devre dışı bırakın. Bu, indirmeleri durdurursa, suçluyu bulmak için bunları tek tek yeniden etkinleştirin.

Önbelleği ve Çerezleri Temizle: Chrome://settings/clearBrowserData aracılığıyla tarama verilerini temizleyin.

Chrome Ayarlarını Yapın: Chrome://settings/content/automaticdownloadservice 'de birden fazla dosya indirmeden önce Chrome'u izin isteyecek şekilde ayarlayın.

Chrome'u Güncelle: Chrome://settings/help adresinde en son sürümü çalıştırdığınızdan emin olun.

İndirme Yöneticisini Kontrol Edin: Otomatik indirme tetikleyicileri için Düzgün İndirme Yöneticisi'ndeki ayarları inceleyin.

Gizli Mod Testi: Gizli bir pencere açmak için Ctrl + Shift + N tuşlarını kullanın ve sorunun devam edip etmediğini görmek için web sitesini ziyaret edin.

Bunlarda olmazsa control+alt+delete ve cancel a bas buda olmazsa alt/ctrl bas çok kez.

Kaspersky Korumayı Duraklattım Aynı sitelere tekrar girdim busefer hiçbirşey indirmedi

Kötü amaçlı yazılım taraması çalıştırın: Kötü amaçlı yazılımları ekarte etmek için güvenilir virüsten koruma yazılımı kullanın.

Chrome uzantılarını devre dışı bırak: Chrome://extensions/ adresine gidin ve tüm uzantıları devre dışı bırakın. Bu, indirmeleri durdurursa, suçluyu bulmak için bunları tek tek yeniden etkinleştirin.

Önbelleği ve çerezleri temizle: Chrome://settings/clearBrowserData aracılığıyla tarama verilerini temizleyin.

Chrome ayarlarını yapın: Chrome://settings/content/automaticdownloadservice'de birden fazla dosya indirmeden önce Chrome'u izin isteyecek şekilde ayarlayın.

Chrome'u güncelle: Chrome://settings/help adresinde en son sürümü çalıştırdığınızdan emin olun.

İndirme yöneticisini kontrol edin: Otomatik indirme tetikleyicileri için düzgün indirme yöneticisi'ndeki ayarları inceleyin.

Gizli mod testi: Gizli bir pencere açmak için CTRL + Shift + n tuşlarını kullanın ve sorunun devam edip etmediğini görmek için web sitesini ziyaret edin.

Bunlarda olmazsa Control+alt+delete ve cancel a bas bu da olmazsa alt/ctrl bas çok kez.

Kaspersky yüzünden olabilir mi?

Son düzenleme:
Kaspersky kullanıyorum. Aşağı yukarı 3-4 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. Çözümü bulan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı