Google'da hiçbir site açılmıyor

Matigre

Hectopat
Wi-Fi aygıtı kullanıyorum. İnternete bağlıyım ama kullanabiliyorum ama Google açamıyorum. Sürücü güncellemesi yaptım. YouTube'daki videolardan baktım ama işe yaramadı. Nasıl çözebilirim?

Wi-Fi aygıtı kullanıyorum. İnternete bağlıyım ama kullanabiliyorum ama Google açamıyorum. Sürücü güncellemesi yaptım. YouTube'daki videolardan baktım ama işe yaramadı. Nasıl çözebilirim?
Hangi Windows sürümünü ve hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Tarayıcının sürüm bilgisini de yazar mısınız? Eğer Windows XP, Vista, 7, 8 veya 8.1 kullanıyorsanız yavaştan tarayıcılar desteği kesmeye başladı. Bu yüzden olabilir.

Yok hocam onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. XP de şu an Firefox kullanıyorum her siteyi açıyor.

DNS'leri 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 olarak dener misiniz?

XP ise Google ona desteği kesmiştir.

Google dnsleri girmeyi denedin mi? ondan kaynaklı olabilir (salladım belki işe yarar )

Windows 10 ve Google, Opera kullanıyorum

Çok eski bir yöntem olacak ama modemi sıfırlayıp tekrardan dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…