EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 17 Eylül 2022 #1 Merhaba. Google'da üzerinden bir dosya indiriyorum fakat aşırı derecede yavaş Steam Epic vs internette hiçbir sorun yok. Ne yapabilirim?
Merhaba. Google'da üzerinden bir dosya indiriyorum fakat aşırı derecede yavaş Steam Epic vs internette hiçbir sorun yok. Ne yapabilirim?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 17 Eylül 2022 #2 İndirdiğiniz yere göre değişiklik gösterebilir.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Internet Download Manager araştırabilirsiniz hocam. Limitsiz şekilde indirmenizi sağlıyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 17 Eylül 2022 #4 Silinen üye dedi: İndirdiğiniz yere göre değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi denedim sadece dosyayı indirdiğim sitede sorun var acil olması gerekti ama sanırım yapacak bir şey yok.
Silinen üye dedi: İndirdiğiniz yere göre değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi denedim sadece dosyayı indirdiğim sitede sorun var acil olması gerekti ama sanırım yapacak bir şey yok.
oases Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 179 17 Eylül 2022 #5 Daha dün Google Drive'dan büyük dosya indirdim 100 Mbps alıyordum. VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı ile deneyin.
Daha dün Google Drive'dan büyük dosya indirdim 100 Mbps alıyordum. VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı ile deneyin.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 17 Eylül 2022 #6 oases dedi: Daha dün Google'dan büyük dosya indirdim 100 Mbps alıyordum. VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi tek dosyayı indirdiğim siteye özgü durum.
oases dedi: Daha dün Google'dan büyük dosya indirdim 100 Mbps alıyordum. VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi tek dosyayı indirdiğim siteye özgü durum.
oases Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 179 17 Eylül 2022 #7 EREN SATAR dedi: Google'da üzerinden bir dosya indiriyorum Genişletmek için tıkla... EREN SATAR dedi: Dediğim gibi tek dosyayı indirdiğim siteye özgü durum. Genişletmek için tıkla... Dosyayı nereden indiriyorsunuz? Google'dan mı başka bir yerden mi? İnmekte olan dosyaya sağ tıklayıp indirme bağlantısını kopyalayıp paylaşır mısınız?
EREN SATAR dedi: Google'da üzerinden bir dosya indiriyorum Genişletmek için tıkla... EREN SATAR dedi: Dediğim gibi tek dosyayı indirdiğim siteye özgü durum. Genişletmek için tıkla... Dosyayı nereden indiriyorsunuz? Google'dan mı başka bir yerden mi? İnmekte olan dosyaya sağ tıklayıp indirme bağlantısını kopyalayıp paylaşır mısınız?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 17 Eylül 2022 #8 oases dedi: Dosyayı nereden indiriyorsunuz? Google'dan mı başka bir yerden mi? İnmekte olan dosyaya sağ tıklayıp indirme bağlantısını kopyalayıp paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi edgeye geçtim yine aynı ama atayım hocam. https://www.racedepartment.com/downloads/sol.24914/download
oases dedi: Dosyayı nereden indiriyorsunuz? Google'dan mı başka bir yerden mi? İnmekte olan dosyaya sağ tıklayıp indirme bağlantısını kopyalayıp paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi edgeye geçtim yine aynı ama atayım hocam. https://www.racedepartment.com/downloads/sol.24914/download
oases Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 179 17 Eylül 2022 #9 Burası Google değil, yani dosyayı Google üzerinden indirmiyorsunuz, sizden kaynaklı bir sorun yok. Konu kilit.
Burası Google değil, yani dosyayı Google üzerinden indirmiyorsunuz, sizden kaynaklı bir sorun yok. Konu kilit.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 17 Eylül 2022 #10 Ben JDownloader 2 tavsiye ederim.