Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 11 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ben Google'a girdiğimde bazı haberler İngilizce çıkıyor. Bunları nasıl Türkçe yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Arkadaşlar ben Google'a girdiğimde bazı haberler İngilizce çıkıyor. Bunları nasıl Türkçe yapabilirim?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 11 Mart 2021 #2 Haber sitesine girdiğinizde Google çeviri zaten çevirmiyor mu? Artı 0 Eksi
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 google çeviriyi açın dili algıla kısmına sitenin linkini yapıştırın sağda çıkan türkçe bölümündeki linke tıklayın Artı 0 Eksi
google çeviriyi açın dili algıla kısmına sitenin linkini yapıştırın sağda çıkan türkçe bölümündeki linke tıklayın
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mart 2021 #4 Furkanloji dedi: Arkadaşlar ben Google'a girdiğimde bazı haberler İngilizce çıkıyor. Bunları nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sayfadayken sağ tıklayıp "Türkçe diline çevir." seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi
Furkanloji dedi: Arkadaşlar ben Google'a girdiğimde bazı haberler İngilizce çıkıyor. Bunları nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sayfadayken sağ tıklayıp "Türkçe diline çevir." seçeneğini seçin.
Alper Uysal ab Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 76 Yer Kocaeli,Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga 11 Mart 2021 #5 Tükçe diline çevir çıkmalı çıkmıyor ise çeviri ekletisis var onu ekle. Artı 0 Eksi