B berke alkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #1 Oncelikle merhaba. Google'da arama yaptigim zaman tecnopatta yaptigim eski avatarimin cikmasi canımı sıkıyor. Bunun düzeltilmesini ıstiyorum, gerekirse hesabın silinmesini ıstiyorum.
Oncelikle merhaba. Google'da arama yaptigim zaman tecnopatta yaptigim eski avatarimin cikmasi canımı sıkıyor. Bunun düzeltilmesini ıstiyorum, gerekirse hesabın silinmesini ıstiyorum.
H hifiman Ziyaretçi 6 Ocak 2017 #2 Technopat ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum, google'ın daha önce tuttuğu cache'den görüyorsundur.
Technopat ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum, google'ın daha önce tuttuğu cache'den görüyorsundur.
B berke alkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2017 #3 Tecnopat sosyal ile ilgili Silinen üye dedi: Technopat ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum, google'ın daha önce tuttuğu cache'den görüyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam resmin üzerine tıkladığınızda tecnopatin adresi çıkıyor.
Tecnopat sosyal ile ilgili Silinen üye dedi: Technopat ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum, google'ın daha önce tuttuğu cache'den görüyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam resmin üzerine tıkladığınızda tecnopatin adresi çıkıyor.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 6 Ocak 2017 #4 berke alkan dedi: Tecnopat sosyal ile ilgili Hocam resmin üzerine tıkladığınızda tecnopatin adresi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Google'nin önbellege aldigi resmi görüyorsunuz, ama endiselenmeyin 3-5 ay'da bir önbellegini güncelliyor google.
berke alkan dedi: Tecnopat sosyal ile ilgili Hocam resmin üzerine tıkladığınızda tecnopatin adresi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Google'nin önbellege aldigi resmi görüyorsunuz, ama endiselenmeyin 3-5 ay'da bir önbellegini güncelliyor google.