ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Eylül 2020 #1 enes.wtp dedi: Link kısaltma sitesinden link kısaltıp size vermişler. Reklam engelleyici kapatıp tekrar F5 yapın ve 5-10 saniye bekleme süresini bitirip "Geç" yapın. İndirme ekranına gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici nasıl kapatılır?
enes.wtp dedi: Link kısaltma sitesinden link kısaltıp size vermişler. Reklam engelleyici kapatıp tekrar F5 yapın ve 5-10 saniye bekleme süresini bitirip "Geç" yapın. İndirme ekranına gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici nasıl kapatılır?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Eylül 2020 #2 ekran dedi: Reklam engelleyici nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı devre dışı bırakma Bir uzantının kullanılmasını geçici olarak durdurmak için: Chrome'u açın. Diğer Diğer araçlar Uzantılar'ı seçin. Devre dışı bırakmak istediğiniz uzantıyı kapatın. Uygulamaları veya uzantıları kaldırma - Chromebook Yardım Bir uygulamayı veya uzantıyı Chromebook'unuzdan kaldırmak için aÅaÄıdaki adımları uygulayın. Uygulamaları kaldırma Ekranınızın köÅesinde BaÅlatıcı'yı support.google.com Kaldırmak istiyorsan. Uzantıların yüklemesini kaldırma Chrome'u açın. Diğer Diğer araçlar Uzantılar'ı seçin. Kaldırmak istediğiniz uzantının yanındaki Kaldır'ı seçin. Onaylamak için Kaldır'ı seçin. Uygulamaları veya uzantıları kaldırma - Chromebook Yardım Bir uygulamayı veya uzantıyı Chromebook'unuzdan kaldırmak için aÅaÄıdaki adımları uygulayın. Uygulamaları kaldırma Ekranınızın köÅesinde BaÅlatıcı'yı support.google.com Son düzenleme: 29 Eylül 2020
ekran dedi: Reklam engelleyici nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı devre dışı bırakma Bir uzantının kullanılmasını geçici olarak durdurmak için: Chrome'u açın. Diğer Diğer araçlar Uzantılar'ı seçin. Devre dışı bırakmak istediğiniz uzantıyı kapatın. Uygulamaları veya uzantıları kaldırma - Chromebook Yardım Bir uygulamayı veya uzantıyı Chromebook'unuzdan kaldırmak için aÅaÄıdaki adımları uygulayın. Uygulamaları kaldırma Ekranınızın köÅesinde BaÅlatıcı'yı support.google.com Kaldırmak istiyorsan. Uzantıların yüklemesini kaldırma Chrome'u açın. Diğer Diğer araçlar Uzantılar'ı seçin. Kaldırmak istediğiniz uzantının yanındaki Kaldır'ı seçin. Onaylamak için Kaldır'ı seçin. Uygulamaları veya uzantıları kaldırma - Chromebook Yardım Bir uygulamayı veya uzantıyı Chromebook'unuzdan kaldırmak için aÅaÄıdaki adımları uygulayın. Uygulamaları kaldırma Ekranınızın köÅesinde BaÅlatıcı'yı support.google.com
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Eylül 2020 #3 Kullandığınız reklam engelleyicisi nedir?