Google'da reklamlar nasıl engellenir?

Ege Beder

Kilopat
Daha fazla  
Arama motoruna ne yazarsam yazayım her şekilde bir reklam çıkıyor, anlam veremedim. Rastgele bir şeyler yazsam bile bir reklam çıkıyor. Nasıl engellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi anlamda reklamlardan bahsediyorsunuz? YouTube ve Google öneri amaçlı çıkan reklamlar mı yoksa sürekli karşınıza çıkan oyun ve cinsel şeyler içeren reklamlar mı?

Arama motoruna ne yazarsam yazayım her şekilde bir reklam çıkıyor, anlam veremedim. Rastgele bir şeyler yazsam bile bir reklam çıkıyor. Nasıl engellerim?

Virüs kapmış bende de eskiden PC açılır açılmaz abuk subuk reklamlar çıkıyordu.

uBlock eklentisini Chrome tarayıcınıza kurarak reklamlardan kurtulabilirsiniz.

ublock Origin veya Adblock kullanabilirsiniz. (Ayriyeten nasıl bir reklam olduğunu anlamamız için ss atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz virüs olabilir.)

Her yazdığınız şeyin reklamı çıkıyorsa büyük ihtimalle Adrozek virüsü kapmışsınız. KIS 2021 ve MBAM ile tarama yapın.

Sorunuz iki başlı.

Tarayıcınız açılırken abuk subuk reklam geliyorsa AdWare bulaşmış olabilir. AwCleaner ile tarama yapınız.

YouTube ve diğer sitelerde reklamlar geliyorsa uBlock Origin eklentisini kurun.

Herhangi bir içerkili reklam değil telefon yazsam ayakkabı reklamı linki çıkıyor başlığıyla birliktle anlam vermedim ve 3 4 tane birden çıktığı oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    52,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…