Google'da böyle reklamlar olduğunu ilk defa gördüm bence normal değil.Öncelikle merhaba arkadaşlar, Google'da bu şekilde Rusça reklamlar çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim, bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Google'da böyle reklamlar olduğunu ilk defa gördüm bence normal değil.Öncelikle merhaba arkadaşlar, Google'da bu şekilde Rusça reklamlar çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim, bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Google'da bu şekilde Rusça reklamlar çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim, bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Uzantıları kontrol ettiğimde MVPN adında bi uzantı olduğunu gördüm onu kaldırdım ve sorun düzeldi. Nereden uzantılara eklendiği hiçbir fikrim yok.Google'da böyle reklamlar olduğunu ilk defa gördüm bence normal değil.
Uzantıları kontrol edin.
Uzantıları kontrol ettiğimde MVPN adında bir uzantı olduğunu gördüm onu kaldırdım ve sorun düzeldi. Nereden uzantılara eklendiği hiçbir fikrim yok.
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Google'da bu şekilde Rusça reklamlar çıkıyor. Ne yaptıysam çözemedim, bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.