Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ağustos 2022 #1 Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu?
Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu?
Çözüm K.Makise 2 Ağustos 2022 Leon Dayı dedi: Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç arama yaptım ses ile hocam fakat bende böyle bir sorun yok tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da verileri sıfırlamayı.
Leon Dayı dedi: Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç arama yaptım ses ile hocam fakat bende böyle bir sorun yok tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da verileri sıfırlamayı.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 Leon Dayı dedi: Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç arama yaptım ses ile hocam fakat bende böyle bir sorun yok tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da verileri sıfırlamayı. Artı 1 Eksi Çözüm
Leon Dayı dedi: Google'da sesli asistan Türkçe konuşmama rağmen İngilizce algılıyor ve arama yapıyor neden? Ayarları kontrol ettim Türkçe gözüküyor. Genel sorun mu? Genişletmek için tıkla... Birkaç arama yaptım ses ile hocam fakat bende böyle bir sorun yok tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da verileri sıfırlamayı.