6 655272 Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 20 22 Eylül 2023 #1 Öncelikle selam hocalarım. Direkt yaşadığım sorunu anlatayım. İnternette gezinirken Google'da ha bire gidip gelen siyah ekranla karşılaştım. Gezinirken arada(3-4)dk'da bir bir anda siyah ekran gidip geliyor. Nasıl çözerim?
Öncelikle selam hocalarım. Direkt yaşadığım sorunu anlatayım. İnternette gezinirken Google'da ha bire gidip gelen siyah ekranla karşılaştım. Gezinirken arada(3-4)dk'da bir bir anda siyah ekran gidip geliyor. Nasıl çözerim?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.351 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #2 Chrome ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatınız.
6 655272 Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 20 22 Eylül 2023 #3 Katy Perry dedi: Chrome ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim tüm google bulanık oldu.Aşırı derecede bulanıklık oluyor.
Katy Perry dedi: Chrome ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim tüm google bulanık oldu.Aşırı derecede bulanıklık oluyor.