U Umut Özhan Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 70 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #1 Merhabalar, format attıktan sonra bu tür reklamlar gelmeye başladı Google'da. Ne aratırsam aratayım, nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Ekte resim paylaştım.
Merhabalar, format attıktan sonra bu tür reklamlar gelmeye başladı Google'da. Ne aratırsam aratayım, nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Ekte resim paylaştım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 22 Şubat 2021 #2 O sizlik bir şey değil, Google herkese çıkartıyor diye biliyorum.
U Umut Özhan Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 70 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #3 Webcam kullanan insan dedi: O sizlik bir şey değil, Google herkese çıkartıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Formattan önce yoktu. Olsa da bir tane oluyordu şu an her aramada 5-6 tane çıkıyor.
Webcam kullanan insan dedi: O sizlik bir şey değil, Google herkese çıkartıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Formattan önce yoktu. Olsa da bir tane oluyordu şu an her aramada 5-6 tane çıkıyor.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.902 Çözümler 175 22 Şubat 2021 #4 AdBlock neden kullanmıyorsunuz?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #5 AdBlock veya Opera kullanabilirsin kendi reklam engelleyicisi var.
U Umut Özhan Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 70 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #6 Görkem Umut dedi: AdBlock neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Operanın kendi AdBlock'unu kullanıyordum önceden de, hala kullanıyorum ama engellemiyor. Ekstradan AdBlock kullanmayı deneyeceğim teşekkürler...
Görkem Umut dedi: AdBlock neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Operanın kendi AdBlock'unu kullanıyordum önceden de, hala kullanıyorum ama engellemiyor. Ekstradan AdBlock kullanmayı deneyeceğim teşekkürler...
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 AdBlock veya AdGuard kullanınız.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.902 Çözümler 175 22 Şubat 2021 #8 Umut Özhan dedi: Operanın kendi AdBlock'unu kullanıyordum önceden de, hala kullanıyorum ama engellemiyor. Ekstradan AdBlock kullanmayı deneyeceğim teşekkürler... Genişletmek için tıkla... uBlock Origin öneririm.
Umut Özhan dedi: Operanın kendi AdBlock'unu kullanıyordum önceden de, hala kullanıyorum ama engellemiyor. Ekstradan AdBlock kullanmayı deneyeceğim teşekkürler... Genişletmek için tıkla... uBlock Origin öneririm.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #9 Görkem Umut dedi: uBlock Origin öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende uBlock Origin ve AdGuard var.
Görkem Umut dedi: uBlock Origin öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende uBlock Origin ve AdGuard var.
U Umut Özhan Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 70 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #10 Görkem Umut dedi: uBlock Origin öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, çok teşekkür ediyorum ilginiz için...
Görkem Umut dedi: uBlock Origin öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, çok teşekkür ediyorum ilginiz için...