Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Mesela bir şey yazdığımda Amazon ve AliExpress gibi markalar çkıyor Türk markaları çıkmıyor nasıl çeviririm dillerde de Türkçe olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Mesela bir şey yazdığımda Amazon ve AliExpress gibi markalar çkıyor Türk markaları çıkmıyor nasıl çeviririm dillerde de Türkçe olarak gözüküyor.
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 VPN kullanıyorsan Türk markaları çıkmaz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 VPN açık mı?
Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #4 s.eryz dedi: VPN kullanıyorsan Türk markaları çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sanmıyorum nereden bakılıyordu s.eryz dedi: VPN kullanıyorsan Türk markaları çıkmaz. Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında yok herhangi bir vpn Umut Nas dedi: VPN açık mı? Genişletmek için tıkla... hayır değil Umut Nas dedi: VPN açık mı? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle değil bilgisayarın ayarlar kısmında gözükmüyor Son düzenleme: 10 Ekim 2022
s.eryz dedi: VPN kullanıyorsan Türk markaları çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sanmıyorum nereden bakılıyordu s.eryz dedi: VPN kullanıyorsan Türk markaları çıkmaz. Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında yok herhangi bir vpn Umut Nas dedi: VPN açık mı? Genişletmek için tıkla... hayır değil Umut Nas dedi: VPN açık mı? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle değil bilgisayarın ayarlar kısmında gözükmüyor
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #5 Chrome konumunu kontrol edebilirsin.
Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #6 s.eryz dedi: Chrome konumunu kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... ettim türkiye ve alışveriş kısmının sağ kısmınd yine aynı şekilde türkiye yazıyor
s.eryz dedi: Chrome konumunu kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... ettim türkiye ve alışveriş kısmının sağ kısmınd yine aynı şekilde türkiye yazıyor