Etoshock Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 6 12 Nisan 2022 #1 Merhaba, ben mizrakliadam. Ne yazık ki mizrakliadam'ın kayıtlı olduğu e-postayı unuttum. Google'da kurtarma e-postasının şifresini biliyorum ama kurtarma e-postasını bilmiyorum. ** olan kısmı nasıl görebilirim?
Merhaba, ben mizrakliadam. Ne yazık ki mizrakliadam'ın kayıtlı olduğu e-postayı unuttum. Google'da kurtarma e-postasının şifresini biliyorum ama kurtarma e-postasını bilmiyorum. ** olan kısmı nasıl görebilirim?
Çözüm K K KOSTOK 12 Nisan 2022 O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz.
O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz.
K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #2 Öyle bir şey imkansız ama o kurtarma e-posta adresinizde telefon numaranız kayıtlı mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS Etoshock Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 6 12 Nisan 2022 #3 KOSTOK dedi: Öyle bir şey imkansız ama o kurtarma e-posta adresinizde telefon numaranız kayıtlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KOSTOK dedi: Öyle bir şey imkansız ama o kurtarma e-posta adresinizde telefon numaranız kayıtlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet.
K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #4 O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz.
KS KS Etoshock Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 6 12 Nisan 2022 #5 KOSTOK dedi: O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz. Eki Görüntüle 1357759 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
KOSTOK dedi: O zaman Gmail oturum açma kısmında e-posta adresinizi mi unuttunuz kısmı var oradan kurtarma e postanızı SMS ile doğrulayıp bulabilirsiniz. Eki Görüntüle 1357759 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #6 Ne demek rica ederim. Artı 0 Eksi