Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #1 Emin olmak ıcın soruyorum, bıraz saçma oldu ama. Google'dan bir resmi sürükleyıp masaustune bıraktım ve sonra arka plan olarak ayarladım. Masaustunu yenıledıgımde sıyah oluyor ve ara ara o resme gerı gelıyor. Yanı bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Emin olmak ıcın soruyorum, bıraz saçma oldu ama. Google'dan bir resmi sürükleyıp masaustune bıraktım ve sonra arka plan olarak ayarladım. Masaustunu yenıledıgımde sıyah oluyor ve ara ara o resme gerı gelıyor. Yanı bir sıkıntı olur mu?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Dosyanın uzantısı bir resim uzantısıysa sıkıntı olmaz.
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ekim 2023 #3 İhtimaller bitmez fakat bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. Kaspersky Free yukluyorsun, bir daha aklina dahi gelmiyor.
İhtimaller bitmez fakat bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. Kaspersky Free yukluyorsun, bir daha aklina dahi gelmiyor.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #4 Ywja dedi: İhtimaller bitmez fakat bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. Kaspersky Free yukluyorsun, bir daha aklina dahi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ay deneme sürümü için hangi planı seçiyoruz? Fark ediyor mu?
Ywja dedi: İhtimaller bitmez fakat bu kadar paranoyak olmaya gerek yok. Kaspersky Free yukluyorsun, bir daha aklina dahi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ay deneme sürümü için hangi planı seçiyoruz? Fark ediyor mu?