KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, Google'daki yazı fontum değişti, fakat sadece belirli bir alanda böyle gözüküyor. Acaba nasıl ilkini ikinci ki gibi yapabilirim? Dosya Ekleri asdasdasdasd (2).png 1,8 KB · Görüntüleme: 115 dasad (2).png 3,2 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Arkadaşlar merhaba, Google'daki yazı fontum değişti, fakat sadece belirli bir alanda böyle gözüküyor. Acaba nasıl ilkini ikinci ki gibi yapabilirim?
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #2 Chrome varsayılan ayarlara sıfırlamayı deneyin. Sırasıyla; sağ üst nokta, ayarlar, gelişmiş, sıfırla diye bir seçenek vardı.
Chrome varsayılan ayarlara sıfırlamayı deneyin. Sırasıyla; sağ üst nokta, ayarlar, gelişmiş, sıfırla diye bir seçenek vardı.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 Eray Efe dedi: Chrome varsayılan ayarlara sıfırlamayı deneyin. Sırasıyla; sağ üst nokta, ayarlar, gelişmiş, sıfırla diye bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... Yaptım, fakat hala düzelmedi. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.
Eray Efe dedi: Chrome varsayılan ayarlara sıfırlamayı deneyin. Sırasıyla; sağ üst nokta, ayarlar, gelişmiş, sıfırla diye bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... Yaptım, fakat hala düzelmedi. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.