Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Google'dan dosya yüklüyorum yüklenirken durdurup bilgisayarı yeniden başlatsam dosya gide mi?
Çözüm efebaritt 5 Ocak 2023 Syrcxr dedi: Google'dan dosya yüklüyorum yüklenirken durdurup bilgisayarı yeniden başlatsam dosya gide mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size İnternet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz.
Syrcxr dedi: Google'dan dosya yüklüyorum yüklenirken durdurup bilgisayarı yeniden başlatsam dosya gide mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size İnternet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz.
F fufuker1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 youtube video yüklerken kaldığı yerden devam ediyor ama diğer platformları bilmiyorum. Artı 0 Eksi
efebaritt Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2023 #3 Syrcxr dedi: Google'dan dosya yüklüyorum yüklenirken durdurup bilgisayarı yeniden başlatsam dosya gide mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size İnternet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Syrcxr dedi: Google'dan dosya yüklüyorum yüklenirken durdurup bilgisayarı yeniden başlatsam dosya gide mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size İnternet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz.
KS KS Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 efebaritt dedi: Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size Internet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol Artı 0 Eksi
efebaritt dedi: Çoğu sitede dediğiniz imkansız, onun yerine size Internet Download Manager'ı öneririm hem de hızlı indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol