M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 24 Ekim 2022 #1 Bugün ben bir şey yapmadığım halde işletme bildirimi geldi hesabım mı çalındı 2 adımlı doğrulama var hesabımda kendi cihazlarim var.
Bugün ben bir şey yapmadığım halde işletme bildirimi geldi hesabım mı çalındı 2 adımlı doğrulama var hesabımda kendi cihazlarim var.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 24 Ekim 2022 #2 Hocam işletme size aitse Google Haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir.
Hocam işletme size aitse Google Haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 25 Ekim 2022 #3 Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Benim işletme hesabim yok bizim mahalledeki bakkal sadece görünen. Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Baktım Google güvenlikten sorun yok ama bildirim neden geldi anlamadim. Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Adıma işletme açıldığına nereden bakabilirim şu an çok korkuyorum açıkçası. Son düzenleme: 24 Ekim 2022
Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Benim işletme hesabim yok bizim mahalledeki bakkal sadece görünen. Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Baktım Google güvenlikten sorun yok ama bildirim neden geldi anlamadim. Connor The Android dedi: Hocam işletme size aitse Google haritalar üzerinde işletmenize soru sorulmuştur. Sadece işletmeli hesaba giriş yaptıysanız bildirim gelir. Genişletmek için tıkla... Adıma işletme açıldığına nereden bakabilirim şu an çok korkuyorum açıkçası.