F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.441 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 29 Ağustos 2022 #11 EmreTarhan dedi: Hocam ben hiç 2 aşamalı doğrulama açmadım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası girdiysen otomatik açıyor.
EmreTarhan dedi: Hocam ben hiç 2 aşamalı doğrulama açmadım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası girdiysen otomatik açıyor.
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 412 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #12 F4T1H dedi: Telefon numarası girdiysen otomatik açıyor. Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama Google Authenticator gibi uygulamalar ile oluşturulan kod ile oturum açmak değil mi? Yanlış mı biliyorum?
F4T1H dedi: Telefon numarası girdiysen otomatik açıyor. Genişletmek için tıkla... 2 aşamalı doğrulama Google Authenticator gibi uygulamalar ile oluşturulan kod ile oturum açmak değil mi? Yanlış mı biliyorum?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.441 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 29 Ağustos 2022 #13 EmreTarhan dedi: 2 aşamalı doğrulama Google Authenticator gibi uygulamalar ile oluşturulan kod ile oturum açmak değil mi? Yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sana herhangi 2. kod veren bir şey varsa, 2'li doğrulamaya girer.
EmreTarhan dedi: 2 aşamalı doğrulama Google Authenticator gibi uygulamalar ile oluşturulan kod ile oturum açmak değil mi? Yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sana herhangi 2. kod veren bir şey varsa, 2'li doğrulamaya girer.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 29 Ağustos 2022 #14 EmreTarhan dedi: Ekteki resimde de görüldüğü üzere bana 1,5 yıl önce Google'dan saçma bir mesaj gelmiş ve ben fark etmemişim. Bunun sebebi ne olabilir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Birisi hesap açmak için sizin numaranızı vermiş olmasın?
EmreTarhan dedi: Ekteki resimde de görüldüğü üzere bana 1,5 yıl önce Google'dan saçma bir mesaj gelmiş ve ben fark etmemişim. Bunun sebebi ne olabilir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Birisi hesap açmak için sizin numaranızı vermiş olmasın?
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 412 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #15 KURAL BİLMEYEN dedi: Birisi hesap açmak için sizin numaranızı vermiş olmasın? Genişletmek için tıkla... Diğer mesajlar gibi G-xxxxxx şeklinde bi kod gelirdi.
KURAL BİLMEYEN dedi: Birisi hesap açmak için sizin numaranızı vermiş olmasın? Genişletmek için tıkla... Diğer mesajlar gibi G-xxxxxx şeklinde bi kod gelirdi.