Google'dan girilen site virüs müdür?

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Az önce yanlışlıkla bir Hotmail sitesine girdim. Ve girdiğim gibi kapattım ama ne ala. VirusTotal'de ESET virüs algıladı. Tam tarama yapıyorum arka planda Kaspersky ile başka türlü nasıl anlaşılır virüs girdiği.

Linki de direk vermek istemiyorum, yanlışlıkla tıklarsınız SS'de yazılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de hocam hazır konu üstündeyken şimdi Kaspersky'i sildim ve ESET'i yükledim karşımda bir kaç olasılık var

1- Direk windows'u kullanabilirim

2- Geri kaspersky'i yükleyebilirim

3- ESET'i kullanmaya devam edebilirim

Hepsi de free abonelikler ve kaspersky'inki de free yani belli bir süre sonra dolacak. Ben de korkuyorum bu tür hem web hem dosya tacirlerinden. Ondan onları sildikten sonra kalan tek uzantılarım Brave'de onlar da

uBlockOrigin

TrafficLight

Malwarebytes Browser

var. Ben koruma istiyorum hem web hem de dosyalar için ne dersiniz ?

@fatihnulldreinull

Son düzenleme:
Karpersky en iyi antivirüs yazılımıdır hocam. Öneririm. Dediğiniz chrome eklentileride baya faydalı. Bu kadar paranoyaklığa gerek yok ama

Karpersky en iyi antivirüs yazılımıdır hocam. Öneririm. Dediğiniz chrome eklentileride baya faydalı. Bu kadar paranoyaklığa gerek yok ama
Napalım hocam ya internet ortamı hiç güven olmuyor. Ben bi bakınırım Kaspersky için ama indirdiğim PUBG'yi bile engelliyor ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…