Şu linkteki soruna hala bir çözüm bulamadım. Bankalardaki işlemler, kayıtlar duruyorken neden hala paramı geri ödemediler çok şaşkınım ve paramı geri almak istiyorum. Bir bilgisi olan var mı veya böyle bir şey yaşamış olan?
Ãdeme yönteminizde, sahibi olduÄunuz veya kontrol ettiÄiniz bir Google Hesabı'na ait olmayan ödemeler görürseniz hemen ödeme yönteminizin sahtekarlık bölümüyle iletiÅime geçmenizi öneririz. Bilginiz
Ãdeme yönteminizde, sahibi olduÄunuz veya kontrol ettiÄiniz bir Google Hesabı'na ait olmayan ödemeler görürseniz hemen ödeme yönteminizin sahtekarlık bölümüyle iletiÅime geçmenizi öneririz. Bilginiz
Google vs gibi şirketlere e-mail aracılığıyla ulaşmaya çalışın zira Apple Store'dan aldığım ürünleri 2 kez aynı hatayı yapmama rağmen geri iade ettiler ingilizce bir şekilde ifade ederseniz oradaki müşteri hizmetleri daha ilgilidir.
Google vs gibi şirketlere e-mail aracılığıyla ulaşmaya çalışın zira Apple Store'dan aldığım ürünleri 2 kez aynı hatayı yapmama rağmen geri iade ettiler ingilizce bir şekilde ifade ederseniz oradaki müşteri hizmetleri daha ilgilidir.
Linke baktım. Mailimde sadece ilk ödeme var. 2. ödeme sadece bankada var fakat dekontta ise işlem kimliği yazmıyor. Bankayla konuştuğumda bana işlem kodu gibi bir şey verdi fakat onu da kabul etmediler.