Selam, uzun zamandır Android telefon kullanıyorum ve Google servislerinden usanmış durumdayım. Telefonumu tamamen Google'dan temizlemeyi düşünüyorum.(biliyorum Google tarafından yapılan bir işletim sistemini %100 olarak temizleyemem ama minimum şekilde telemetri toplamasını istiyorum.)
Ve şu anda Google'dan kalan bir Gmail'im bir de Google driverım var.
Bunları farklı birer istemciye veyahut Client'e geçirme şansımız var mı?
Selam, uzun zamandır Android telefon kullanıyorum ve Google servislerinden usanmış durumdayım. Telefonumu tamamen Google'dan temizlemeyi düşünüyorum.(biliyorum Google tarafından yapılan bir işletim sistemini %100 olarak temizleyemem ama minimum şekilde telemetri toplamasını istiyorum.)
Ve şu anda Google'dan kalan bir Gmail'im bir de Google driverım var.
Bunları farklı birer istemciye veyahut Client'e geçirme şansımız var mı?
YouTube gibi sık kullanılan servisleri geçici, sık kullanılmayan bir hesabımla giriş yapıp toplanacaksa bile sadece belirli alanlarda veri toplanmasını istiyorum. Mümkün mertebe minimum seviyede telemtri istiyorum.
YouTube gibi sık kullanılan servisleri geçici, sık kullanılmayan bir hesabımla giriş yapıp toplanacaksa bile sadece belirli alanlarda veri toplanmasını istiyorum. Mümkün mertebe minimum seviyede telemtri istiyorum.
Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar abartmanız normal mi sizce? Sizin verilerinizi ne yapsınlar ki? Zaten tüm verilerimiz internette. Herkes ulaşabiliyor.
Hocam o konuda haklısınız, bir ürünle alakalı konuşuyoruz 10 dakika sonra reklamı geliyor. Ama ne yapalım mağara adamı gibi kaçamayız ki bunlardan, %100 kaçmak istiyorsak internet kullanmamamız lazım. Emin olun ki her işletim sistemi, şirket veri topluyordur. Zaten Türk insanlarının verileri çok değersiz, her yerde olduğu için...