Google'dan tamamen kurtulma

Jetronin

Hectopat
Daha fazla  
Selam, uzun zamandır Android telefon kullanıyorum ve Google servislerinden usanmış durumdayım. Telefonumu tamamen Google'dan temizlemeyi düşünüyorum.(biliyorum Google tarafından yapılan bir işletim sistemini %100 olarak temizleyemem ama minimum şekilde telemetri toplamasını istiyorum.)
Ve şu anda Google'dan kalan bir Gmail'im bir de Google driverım var.
Bunları farklı birer istemciye veyahut Client'e geçirme şansımız var mı?

Huawei al

Youtube'u da mı bırakacaksın? Sonuçta Youtube'da bir Google servisi.

YouTube'u da mı bırakacaksın? Sonuçta YouTube'da bir Google servisi.

YouTube gibi sık kullanılan servisleri geçici, sık kullanılmayan bir hesabımla giriş yapıp toplanacaksa bile sadece belirli alanlarda veri toplanmasını istiyorum. Mümkün mertebe minimum seviyede telemtri istiyorum.

Biraz gizlilik takıntım var hocam ayrıyeten Google aklınız almayacak kadar veri topluyor hakkınızda.

Hocam o konuda haklısınız, bir ürünle alakalı konuşuyoruz 10 dakika sonra reklamı geliyor. Ama ne yapalım mağara adamı gibi kaçamayız ki bunlardan, %100 kaçmak istiyorsak internet kullanmamamız lazım. Emin olun ki her işletim sistemi, şirket veri topluyordur. Zaten Türk insanlarının verileri çok değersiz, her yerde olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…