Arkadaşlar Google'ye ismimi yazdığımda karşıma fotoğraflarım çıkıyor (görseller kısmında). Ben başkaları tarafından görülmesini istemiyorum. Nasıl kaldırabilirim? O fotoğraflar önceden Twitter'e attığım fotoğraflar yüzünden fakat Twitter hesabımı unuttum.
Eski Twitter hesabınızın fotoğrafı, adı ve doğum tarihi gibi bilgiler kimlik bilgilerinizle uyuşuyorsa yeni hesap açıp eski hesabınızı "beni taklit ediyor" ya da "ben gibi davranıyor" diyerek şikayet edebilirsiniz. Bu süreçte Twitter kimliğinizin bir fotoğrafını vs. isteyebilir.
Eski Twitter hesabınızın fotoğrafı, adı ve doğum tarihi gibi bilgiler kimlik bilgilerinizle uyuşuyorsa yeni hesap açıp eski hesabınızı "beni taklit ediyor" ya da "ben gibi davranıyor" diyerek şikayet edebilirsiniz. Bu süreçte Twitter kimliğinizin bir fotoğrafını vs. isteyebilir.
Arkadaşlar Twitter hesabıma şifremi unuttum diyerek giriş yaptım tekrardan. Fotoğrafları da sildim. Ne zaman kalkar Google'dan? Belli bir süresi mi var yoksa kalkmayadabilir mi? Teşekkürler yardımlarınız için.