Vallahi bir senedir spamlardan geçilmiyor.2005'ten beri hayatımızda olan Google, bugün 25. yaş gününü kutluyor. Bence hâlâ en iyi arama motoru.
250 MB RAM ayarladıktan sonra "Yetersiz bellek" hatasıyla çöken Opera GX.Yok ben kanzi Opera GX falan RAM miktarı ayarlanıyor Gaming falan işte![]()
2005'ten beri hayatımızda ama 25 yaşında. Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar, onu 2030 yılına kadar hayatta tutmuşlar da benim mi haberim yok?2005'ten beri hayatımızda olan Google, bugün 25. yaş gününü kutluyor. Bence hâlâ en iyi arama motoru.
Bence de öyle.Bence hâlâ en iyi arama motoru.
Ne alaka? Google bir arama motoru, Opera GX ise bir tarayıcı. Bu espri olmamış.Yok ben kanzi Opera GX falan RAM miktarı ayarlanıyor Gaming falan işte![]()
Bence hâlâ en iyi arama motoru.
Google Drive ve Gemini ve NotebookLM olarak rakipsiz bence fiyatlandırma olarak ise gerçekten çok hesaplı ancak artık google Premium da gelse de şu sponsorlu aramaları tarihe gömebilsek.2005'ten beri hayatımızda olan Google, bugün 25. yaş gününü kutluyor. Bence hâlâ en iyi arama motoru.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.