D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #1 Yanlışlıkla exe ye tıkladım inmeye başladı ama Google engellendi tarzı bir şey dedi. İndirilenler tarafında sonra sil butonu çıktı. Sile tıkladım sildi. İndirilenlerde yok, bir şey olmuş mudur?
Yanlışlıkla exe ye tıkladım inmeye başladı ama Google engellendi tarzı bir şey dedi. İndirilenler tarafında sonra sil butonu çıktı. Sile tıkladım sildi. İndirilenlerde yok, bir şey olmuş mudur?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.169 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Silmişsiniz zaten ama inse bile çalıştırmadığın sürece sıkıntı yok.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #3 Lancia Delta S4 dedi: Silmişsiniz zaten ama inse bile çalıştırmadığın sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. böyle dosyalar çalıştırılmadan virüs bulaştıramıyor mu? Virüs taraması da yaptım temiz.
Lancia Delta S4 dedi: Silmişsiniz zaten ama inse bile çalıştırmadığın sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. böyle dosyalar çalıştırılmadan virüs bulaştıramıyor mu? Virüs taraması da yaptım temiz.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.169 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #4 diocletian dedi: Anladım teşekkürler. Böyle dosyalar çalıştırılmadan virüs bulaştıramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki. Anca girdiğiniz siteden JavaScript ile siz bir şey çalıştırmadan onlar çalıştırabilir çok düşük bir ihtimal.
diocletian dedi: Anladım teşekkürler. Böyle dosyalar çalıştırılmadan virüs bulaştıramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki. Anca girdiğiniz siteden JavaScript ile siz bir şey çalıştırmadan onlar çalıştırabilir çok düşük bir ihtimal.