Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 706 Yer İstanbul 22 Nisan 2018 #1 Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizin de başınıza geldi mi bu ? Bir ürünü internet de araştırınca onunla ilgili reklam çıktığını biliyoruz ama bu çok ilginç bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizin de başınıza geldi mi bu ? Bir ürünü internet de araştırınca onunla ilgili reklam çıktığını biliyoruz ama bu çok ilginç bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 22 Nisan 2018 #2 Buna inanmayanlar denemeli. Ama anlamadığım neden Facebook kadar gündem olmadı? Bu bence daha önemli, Google sonuçta.
Buna inanmayanlar denemeli. Ama anlamadığım neden Facebook kadar gündem olmadı? Bu bence daha önemli, Google sonuçta.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 22 Nisan 2018 #3 Ben güvenmeyip beni izlemesinler diye kameranın önüne bant çekiyorum.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 22 Nisan 2018 #4 Jason Hudson dedi: Ben güvenmeyip beni izlemesinler diye kameranın önüne bant çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Kameram var ama driver kurmadım.
Jason Hudson dedi: Ben güvenmeyip beni izlemesinler diye kameranın önüne bant çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Kameram var ama driver kurmadım.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 22 Nisan 2018 #5 Zireael14 dedi: Kameram var ama driver kurmadım. Genişletmek için tıkla... İstersen kurma onlar güvenlik adı altında bir güncelleme yollar bir bakmışsın kameranın sürücüleri yüklenmiş.
Zireael14 dedi: Kameram var ama driver kurmadım. Genişletmek için tıkla... İstersen kurma onlar güvenlik adı altında bir güncelleme yollar bir bakmışsın kameranın sürücüleri yüklenmiş.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 22 Nisan 2018 #6 Valla kamera monitörün arkasına tavana bakar şekilde garip bir pozisyonda. Yüklense bile çok da fifi.
Valla kamera monitörün arkasına tavana bakar şekilde garip bir pozisyonda. Yüklense bile çok da fifi.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 22 Nisan 2018 #7 Bilgisayarın kamerası ve mikrofonu sökülü ama telefonun arkası yapışkanla tutturulduğundan birşey yapamıyorum, en azından garanti bitene kadar.
Bilgisayarın kamerası ve mikrofonu sökülü ama telefonun arkası yapışkanla tutturulduğundan birşey yapamıyorum, en azından garanti bitene kadar.
Birisi12345 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 114 23 Nisan 2018 #8 Bu video hep önerilenlerime çıkıyordu hiç bakmadım saolasın senin sayende izledim.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2018 #9 Bu da Türk versiyonu, dinlediğim radyo proğramı olan matraxta sunucu denemişti bunu. İşte sonuçlar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu da Türk versiyonu, dinlediğim radyo proğramı olan matraxta sunucu denemişti bunu. İşte sonuçlar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et