Livya Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2019 #1 Honor Huawei'nin alt markası sanırım. Yakınım telefon alacak bana sordu, aklımda Honor'un bir modeli var önermeli miyim Honor'u.
Honor Huawei'nin alt markası sanırım. Yakınım telefon alacak bana sordu, aklımda Honor'un bir modeli var önermeli miyim Honor'u.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 23 Mayıs 2019 #2 Evet geçerli.
Miraculin Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ceryan Mühendisi 23 Mayıs 2019 #3 Yakında diğer çin markalarında duyabiliriz. Her yükselen çin firmasının önünü bir şekilde keser bu sarı diktatör.
Yakında diğer çin markalarında duyabiliriz. Her yükselen çin firmasının önünü bir şekilde keser bu sarı diktatör.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 23 Mayıs 2019 #4 Çin firması olmakla bir alakası yok Huawei Çin istihbaratına çalıştığı için ABD ile sıkıntı yaşıyor diye biliyorum.
Çin firması olmakla bir alakası yok Huawei Çin istihbaratına çalıştığı için ABD ile sıkıntı yaşıyor diye biliyorum.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 23 Mayıs 2019 #5 Evet. Xiaomi'ye yaptırım yapılırsa Redmi'nin de o durumu yaşaması gibi bir şey.
Miraculin Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ceryan Mühendisi 23 Mayıs 2019 #6 Unavailableuser dedi: Çin firması olmakla bir alakası yok Huawei Çin istihbaratına çalıştığı için ABD ile sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle açıkladılar zaten, sebep ulusal güvenlik. Ama bu nükleer silah üretiyorlar diye ülke yağmalama gibi
Unavailableuser dedi: Çin firması olmakla bir alakası yok Huawei Çin istihbaratına çalıştığı için ABD ile sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle açıkladılar zaten, sebep ulusal güvenlik. Ama bu nükleer silah üretiyorlar diye ülke yağmalama gibi