bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 381258 dedi: Tam da, bugün Vivaldi'ye geçmiştim. İyi ki yapmışım. Eğer bu gerçekse beni Vivaldi bekliyor . Genişletmek için tıkla... Arama motoru Google ise yine toplar. Duck Duck Go'yu kullanabilirsiniz arama motoru olarak.
381258 dedi: Tam da, bugün Vivaldi'ye geçmiştim. İyi ki yapmışım. Eğer bu gerçekse beni Vivaldi bekliyor . Genişletmek için tıkla... Arama motoru Google ise yine toplar. Duck Duck Go'yu kullanabilirsiniz arama motoru olarak.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #12 Thermes dedi: Bu Google kadar şeytan bir firma yok. Herkesi ve her şeyi izliyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef, geçenlerde Google Home aldım ama artık çok umursamıyorum dinlerlerse dinlesinler kafasındayım. Zaten bir sürü cihaz var çoğununu dinliyor ama yapıcak bişe yok işte.
Thermes dedi: Bu Google kadar şeytan bir firma yok. Herkesi ve her şeyi izliyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef, geçenlerde Google Home aldım ama artık çok umursamıyorum dinlerlerse dinlesinler kafasındayım. Zaten bir sürü cihaz var çoğununu dinliyor ama yapıcak bişe yok işte.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 14 Mart 2021 #13 381258 dedi: Bugün Vivaldi'ye geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Sana kötü bir haberim var..
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Mart 2021 #14 bang1 dedi: Arama motoru Google ise yine toplar. Duck duck GO'yu kullanabilirsiniz arama motoru olarak. Genişletmek için tıkla... Aynen DDG bayağı iyi gizlilik açısından.
bang1 dedi: Arama motoru Google ise yine toplar. Duck duck GO'yu kullanabilirsiniz arama motoru olarak. Genişletmek için tıkla... Aynen DDG bayağı iyi gizlilik açısından.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz acv dedi: Hadi bakalım, "Google Chrome virüstür " Genişletmek için tıkla... Aman dur, şimdi anket açarlar
Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz acv dedi: Hadi bakalım, "Google Chrome virüstür " Genişletmek için tıkla... Aman dur, şimdi anket açarlar
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 runit dedi: Sana kötü bir haberim var.. Genişletmek için tıkla... Nerede kötü haber?
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #17 381258 dedi: Tam da, bugün Vivaldi'ye geçmiştim. İyi ki yapmışım. Eğer bu gerçekse beni Vivaldi bekliyor . Genişletmek için tıkla... Sanırım farklı bir tercih yapsan daha iyi olacak gibi duruyor...
381258 dedi: Tam da, bugün Vivaldi'ye geçmiştim. İyi ki yapmışım. Eğer bu gerçekse beni Vivaldi bekliyor . Genişletmek için tıkla... Sanırım farklı bir tercih yapsan daha iyi olacak gibi duruyor...
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 14 Mart 2021 #18 Zurnadürüm dedi: Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz Genişletmek için tıkla... 67.0 sürümünü kullanıyormuşsun, Firefox eski sürümleri önermiyor ama.
Zurnadürüm dedi: Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz Genişletmek için tıkla... 67.0 sürümünü kullanıyormuşsun, Firefox eski sürümleri önermiyor ama.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #19 runit dedi: 67.0 sürümünü kullanıyormuşsun, Firefox eski sürümleri önermiyor ama. Genişletmek için tıkla... Mageia güncelleme yapıyor, yeniden başlatmaya üşeniyorum
runit dedi: 67.0 sürümünü kullanıyormuşsun, Firefox eski sürümleri önermiyor ama. Genişletmek için tıkla... Mageia güncelleme yapıyor, yeniden başlatmaya üşeniyorum
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 14 Mart 2021 #20 Zurnadürüm dedi: Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz Aman dur, şimdi anket açarlar Genişletmek için tıkla... Sponsor oldukları üreticiler var. Bazı kurulumlarda hızlıca geçersen kendi kendine yükleniyor. E, bayağı virüs işte
Zurnadürüm dedi: Haha Firefox'u boşuna kulanmıyoruz Aman dur, şimdi anket açarlar Genişletmek için tıkla... Sponsor oldukları üreticiler var. Bazı kurulumlarda hızlıca geçersen kendi kendine yükleniyor. E, bayağı virüs işte