MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mart 2021 #51 Bari bir yeri güvenli diyorduk oda gitti artık.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #52 shocktroop dedi: Geçen gizli sekmeden PS5 ve xsx araştırmıştım şimdi bakıyorum hürriyet'de falan harbiden PS5 reklamları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanmıyor musunuz?
shocktroop dedi: Geçen gizli sekmeden PS5 ve xsx araştırmıştım şimdi bakıyorum hürriyet'de falan harbiden PS5 reklamları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanmıyor musunuz?
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #53 Gerçekten bu işlere çeki düzen verilmesi gerekiyor verimizi çalmayan hiç bir şey kalmadı. Hükümetler şöyle okkalı bir para cezası verse de rahatlasak.
Gerçekten bu işlere çeki düzen verilmesi gerekiyor verimizi çalmayan hiç bir şey kalmadı. Hükümetler şöyle okkalı bir para cezası verse de rahatlasak.