GoPro Hero alacağım

• Konuyu başlatan CODEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.307

CODEX

Megapat
Daha fazla  
GoPro Hero alacağım arkadaşlar fiyatı 495 TL.

Şimdi ben pek bilgi sahibi değilim. Ben yazın tatile gideceğim. Deniz altında çekimler yapmak istiyorum. Ama baya bi dalmak istiyorum denize sıkıntı olurmu birde..

Anlamadım ama bu ürün şarj edilmiyormu ? Birde bataryası bitince falan diyolar bataryası kaç yıl sonra biter.

2 Saat çekimmi ne mi varmış 2 saat çekim yapınca yeni bataryamı almamız lazım? Açıklayacak var mı ?

Hayır, tabiki de şarj edilebiliyor. Zaten bataryasıda oldukça pahalıdır. Doldurup doldurup çekersin. Su geçirmez kabları kaç metre dalışa müsaade ederse o kadar derine dalabilirsin. Bataryasının ömrüde öyle kısa bir şey değildir mutlaka. Ya bir telefon kadardır yada yarısı (Batarya ömrü).

40 metreden sonra basınç nedeniyle kameraya zarar verebilirmiş. Bu kamerayı alacağım ama şu batarya ömrüyle alakalı güzel bir açıklama gelirse alıcam. Batarya hemen bitiyorsa hiç gerek yok.

alternatif olarak sjcam4000'i araştırabilirsin. Karşılaştırma vidyolarında gopro hero3 silver edition'dan daha iyi görünüyordu. 100$ civarı yurtdışı internet sitelerinden bulabilirsin. Türkiye fiyatı 300 lira civarındaydı. Bahsettiğin gopro hero'yu almayı düşünüyosan da bence acele getirme derim çünkü garip gelebilir ama "boyner" de geçen ay 360 lira civarına kadar düşüyordu tabi öğrenci indirimiyle vs.

GoPro Heroyu düşünüyorum Sjcam4000'i de düşünebilirim ama Türkiye'de satılması lazım Gold,Vatan,TeknoSA tarzı yerlerde öyle olursa onuda düşünürüm elbette.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı