vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2020 #1 Selamlar efenim. Elimde Logitech C270 var fakat daha iyi görüntü ve daha geniş acı istediğim icin elimde ki gopro Hero 4 kameramı webcam olarak kullanmak istiyorum. Böyle bir bağlantı mümkünse nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2020
Selamlar efenim. Elimde Logitech C270 var fakat daha iyi görüntü ve daha geniş acı istediğim icin elimde ki gopro Hero 4 kameramı webcam olarak kullanmak istiyorum. Böyle bir bağlantı mümkünse nasıl yapabilirim?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 29 Mart 2020 #2 Böyle bir video var; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle bir video var; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2020 #3 Kullandığı o ara parcayı Türkiye'de ya ben bulamadım ya da öyle bi parca yok ülkede.
Alkancainc Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #4 O ara parça sadece kablonun ucundaki girişi USB'ye çevirmek için kullanılıyor eğer bir ucu USB olan bir GoPro kablon varsa onu kullanabilirsin.
O ara parça sadece kablonun ucundaki girişi USB'ye çevirmek için kullanılıyor eğer bir ucu USB olan bir GoPro kablon varsa onu kullanabilirsin.