Gordon Freeman G-Man olabilir mi?

Fotoğrafla azıcık daha uğraşsalar aynısı olacakmış.

G-man zamanlar arası geçiş yapma gibi özelliklere sahip ve freemandan yaşlı.
Buna ek olarak g-man oyunun bir bölümünde Eli Vance'e "öngörülemeyen sonuçlara hazırlan" gibi bir şey söylüyor.
Ve g-man zamanda yolculuk yapabildiği için gelecekteki olayları görüp onlara müdahale edebiliyor.
Yani belki de g-man Freeman'ın gelecekteki hâli olabilir.
Fotoğrafla azıcık daha uğraşsalar aynısı olacakmış.
Uğraşmak dediğiniz sakal gözlük eklemek. Geri kalanında pek oynama yok, yüz hatları da gayet benziyor...

Son düzenleme:
Gelecekte ki bir olayı gördüğü için "öngörülemeyen sonuçlara hazırlan" demiyor. Half Life Alyx'i izlediniz mi, veya oynadınız mı?

Gelecekte ki bir olayı gördüğü için "öngörülemeyen sonuçlara hazırlan" demiyor. Half-Life Alyx'i izlediniz mi, veya oynadınız mı?

Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıkmış.
Ayrıca Half-Life alyx izledim ve g-man'in zamanı manipüle etme özelliği var.
Yani Freeman'ın gelecekten gelmiş bir kopyası olabilir.
Ama yine de yorumun için teşekkür ederim.
Gelecekte ki bir olayı gördüğü için "öngörülemeyen sonuçlara hazırlan" demiyor. Half-Life Alyx'i izlediniz mi, veya oynadınız mı?

Ve Half-Life Alyx'de g-man Alyx'e babasının ölümünü durdurması için gelecek zamandan bir anı gösteriyor.

Mantıklı bir ihtimal gibi duruyor. Ama sonuç kesin değil. Yeni bir oyun çıkmadan da birşey diyemeyiz. (Yeni oyundan kastım Episode 3.)

İfadeler: 900
Mantıklı bir ihtimal gibi duruyor. Ama sonuç kesin değil. Yeni bir oyun çıkmadan da bir şey diyemeyiz. (yeni oyundan kastım Episode 3.)

Bence Episode 3 yerine bizi biraz daha bekletip mükemmel bir Half-Life 3 ya da Half-Life g-man diye bir oyun çıkarabilirler.
(Half-Life g-man dememin sebebi oyuncular konuyu daha iyi kavrasın diye.)

Bu kadar basit olmaz, olmamalı bence Eminim çok daha gizemi bir hikayesi var saygı değer G-Man'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…