M MMert_160 Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Merhaba daha demin bilgisayarimi actigimda sol altta Windows arama yerine, sonra Windows ayarlarda arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Klavye dilini de degistiremiyorum, İngilizcede kaldi klavye. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Merhaba daha demin bilgisayarimi actigimda sol altta Windows arama yerine, sonra Windows ayarlarda arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Klavye dilini de degistiremiyorum, İngilizcede kaldi klavye.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Aralık 2020 #2 MMert_160 dedi: Merhaba daha demin bilgisayarimi actigimda sol altta Windows arama yerine, sonra Windows ayarlarda arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Klavye dilini de degistiremiyorum, ingilizcede kaldi klavye. Genişletmek için tıkla... Bu konu yardımcı olabilir: Windows 10 klavye dilini değiştirme Arama kısmı çalışmıyor ise Windows'da sorun olabilir CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız.
MMert_160 dedi: Merhaba daha demin bilgisayarimi actigimda sol altta Windows arama yerine, sonra Windows ayarlarda arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Klavye dilini de degistiremiyorum, ingilizcede kaldi klavye. Genişletmek için tıkla... Bu konu yardımcı olabilir: Windows 10 klavye dilini değiştirme Arama kısmı çalışmıyor ise Windows'da sorun olabilir CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #3 Klavye çalışmıyor mu? Veya mouse? o anlam da mı dediniz?
M MMert_160 Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 sacmaguzel dedi: Klavye çalışmıyor mu? Veya mouse? O anlam da mı dediniz? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışıyor, dil sorununu çözdüm ancak Windows arama yerine ya da Windows ile alaklı hiçbir arama yerine bir şey yazamıyorum.
sacmaguzel dedi: Klavye çalışmıyor mu? Veya mouse? O anlam da mı dediniz? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışıyor, dil sorununu çözdüm ancak Windows arama yerine ya da Windows ile alaklı hiçbir arama yerine bir şey yazamıyorum.
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Dün yaşadım aynı sorunu Home Single Language mimarisinde. Kapatıp açtım düzelmişti.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #6 MMert_160 dedi: Hayır çalışıyor, dil sorununu çözdüm ancak Windows arama yerine ya da Windows ile alaklı hiçbir arama yerine bir şey yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı denedin mi? kasanın tuşundan. Eğer yine aynı sorun oluşursa bu linkten düzeltebilirsin işe yarayabilir. İyi günler.
MMert_160 dedi: Hayır çalışıyor, dil sorununu çözdüm ancak Windows arama yerine ya da Windows ile alaklı hiçbir arama yerine bir şey yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı denedin mi? kasanın tuşundan. Eğer yine aynı sorun oluşursa bu linkten düzeltebilirsin işe yarayabilir. İyi günler.