aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Kasım 2023 #1 Daha önce alışveriş yapan, bilgi sahibi olan var mı? Alınır mı? Oversize sweatshirt almayı düşünüyorum. Gotham.com.tr Gotham.com.tr kadın ve erkek oversize giyim modelleri ile tarzını gösterme zamanı. Hemen ürünlerimizi incele ve en iyi fiyatlarla satın al! www.gotham.com.tr
Daha önce alışveriş yapan, bilgi sahibi olan var mı? Alınır mı? Oversize sweatshirt almayı düşünüyorum. Gotham.com.tr Gotham.com.tr kadın ve erkek oversize giyim modelleri ile tarzını gösterme zamanı. Hemen ürünlerimizi incele ve en iyi fiyatlarla satın al! www.gotham.com.tr
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #2 Ekşi'de insanlar memnun kaldıklarını belirtmişler. Genel olarak yorumlar olumlu.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Kasım 2023 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Ekşi'de insanlar memnun kaldıklarını belirtmişler. Genel olarak yorumlar olumlu. Genişletmek için tıkla... Evet ben de gördüm zaten yorumları iyi genel olarak. Ama buradan kullanan var mı diye sormak istedim.
LegendaryDevilHunter dedi: Ekşi'de insanlar memnun kaldıklarını belirtmişler. Genel olarak yorumlar olumlu. Genişletmek için tıkla... Evet ben de gördüm zaten yorumları iyi genel olarak. Ama buradan kullanan var mı diye sormak istedim.