Aykut Kara Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 DC oyunu olan Gotham Knights oynayan var mı arkadaşlar, alınır mı? Sarar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Araska Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Aykut Kara dedi: DC oyunu olan Gotham Knights oynayan var mı arkadaşlar, alınır mı? Sarar mı? Genişletmek için tıkla... Büyük Batman fanı olarak söylüyorum diğer Arkham oyunları gibi bir oyun bekleme sakın alırsan bende aldım ama arkadaşın yoksa pek sarmaz
Aykut Kara dedi: DC oyunu olan Gotham Knights oynayan var mı arkadaşlar, alınır mı? Sarar mı? Genişletmek için tıkla... Büyük Batman fanı olarak söylüyorum diğer Arkham oyunları gibi bir oyun bekleme sakın alırsan bende aldım ama arkadaşın yoksa pek sarmaz
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #3 Aykut Kara dedi: DC oyunu olan Gotham Knights oynayan var mı arkadaşlar, alınır mı? Sarar mı? Genişletmek için tıkla... Oyuncusu pek yok, sarabilir kişiden kişiye değişir.
Aykut Kara dedi: DC oyunu olan Gotham Knights oynayan var mı arkadaşlar, alınır mı? Sarar mı? Genişletmek için tıkla... Oyuncusu pek yok, sarabilir kişiden kişiye değişir.
Araska Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Şebnem Ferah dedi: Oyuncusu pek yok, sarabilir kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Oyunun yorumları iyi değil ve hiç akıcı değil o yüzden 90% oyunucuyu sıkıyor ve Max 2 saat oynayıp bırakıyolar.
Şebnem Ferah dedi: Oyuncusu pek yok, sarabilir kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Oyunun yorumları iyi değil ve hiç akıcı değil o yüzden 90% oyunucuyu sıkıyor ve Max 2 saat oynayıp bırakıyolar.