Merhaba. Google'da herhangi bir arama yaptığım zaman bu şekilde gotosearchnow.com sitesinden şeyler çıkıyor. CCleaner ile tarama yapıp temizlik yaptım fakat bir süre sonra geri geliyor. Ne yapmam lazım?
5-6 yıl önce bunun gibi saçma sapan reklamlar atan bir virüsle karşılaşmıştım. Malwarebytes'ın Adcleaner diye bir programıyla çözmüştüm işi. İndirip tam tarama yapıp kolayca kurtulacağınızı düşünüyorum.
5-6 yıl önce bunun gibi saçma sapan reklamlar atan bir virüsle karşılaşmıştım. Malwarebytes'ın Adcleaner diye bir programıyla çözmüştüm işi. İndirip tam tarama yapıp kolayca kurtulacağınızı düşünüyorum.
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.