Çözüldü GOTY Edition Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, ben indirimlerde Fallout 3 GOTY Editon aldım fakat oyunun hiçbir ek paketi hesabıma eklenmedi. GOTY Edition demek oyunun bütün ek paketleri ile birlikte olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Teşekkürler.

Çözüm
Game of the Year demek oluyor. Bu da yılın oyunu anlamına geliyor. Yılın oyunu seçilmesine özel bir sürüm çıkartılabiliyor ve bu da o oluyor. Tüm DLC'ler olmak zorunda değil.

Fallout 3 için GOTY sürümünde tüm DLC'ler oyunla birleştirildi. Kütüphanenizde DLC'ler ayrı olarak gözükmez. Bir sorun yok yani.
Game of the Year demek oluyor. Bu da yılın oyunu anlamına geliyor. Yılın oyunu seçilmesine özel bir sürüm çıkartılabiliyor ve bu da o oluyor. Tüm DLC'ler olmak zorunda değil.

Fallout 3 için GOTY sürümünde tüm DLC'ler oyunla birleştirildi. Kütüphanenizde DLC'ler ayrı olarak gözükmez. Bir sorun yok yani.

Çözüm
Game of the year demek oluyor. Bu da yılın oyunu anlamına geliyor. Yılın oyunu seçilmesine özel bir sürüm çıkartılabiliyor ve bu da o oluyor. Tüm DLC'ler olmak zorunda değil.

Teşekkür ederim. Sağ olun.

Bir oyunun GOTY versiyonunun çıkması için oyunun "yılın oyunu" olmasına gerek yok bu arada. Ek bilgi olarak ekleyeyim.

Bir oyunun GOTY versiyonunun çıkması için oyunun "yılın oyunu" olmasına gerek yok bu arada. Ek bilgi olarak ekleyeyim.
Aslında herhangi bir kuruluş veya site, bu ödülü verebildiği için pek de değeri yok. IGN'den alamazsalar başkasından alıyorlar ve yine GOTY diyorlar. Tam bir tanım olmadığından dolayı dileyen, en ufak ödülde bile bu ismi kullanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı