Govee şerit LED alınır mı?

Asla yanlış bilgilendirmek istemem ama tam bilmiyorum t2 ürününü hiç videolarını izlemedim isterseniz izleyip daha net bilgi alabilirsiniz.saygılar dilerim.govee baya iyi marka led konusunda sadece pahalı:)
Kullanan birisi olarak en çok merak ettiğim govee led strip olanından bahsediyorum bir kullanım ömrü var mıdır ? 😊

Şöyle söyleyim herşeyin bi kullanım ömrü vardır led’in kullanım amacına göre ömrü uzayabilir kısalabilir bu tamamen kullanıcıya bağlı diyebilirim ama garanti olarak 2-4 yıl bozulmadan kullanabilirsiniz zaten bu süreden sonra çoğu şeyin değişmesi öneriliyor ben şu govee’yu çok beğeniyorum odamı sırf bu markayla doldurcam çok iyi bir şey iyiki tanışmışım bu markayla

Şöyle söyleyim herşeyin bi kullanım ömrü vardır led’in kullanım amacına göre ömrü uzayabilir kısalabilir bu tamamen kullanıcıya bağlı diyebilirim ama garanti olarak 2-4 yıl bozulmadan kullanabilirsiniz zaten bu süreden sonra çoğu şeyin değişmesi öneriliyor ben şu govee’yu çok beğeniyorum odamı sırf bu markayla doldurcam çok iyi bir şey iyiki tanışmışım bu markayla
Teşekkür ederim dönüş yaptığın için benim kullanım amacım yapmak istediğim setup odasınaydı yine de iyi bir süreymiş alıcaktım zaten ancak kullanım ömürleriyle alakalı bişeyler bulamamdı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı