Çözüldü GoW: D3D Device Crash hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sindlas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Epic Games'ten God of War aldım. Sürücüler güncel ama oyuna giriyorum gayet iyi sıkıntısız oynarken bir anda God of War çoküyor. Ses var görüntü gidiyor, ardından bu hatayı veriyor.

Ayarlardan VRAM kısmının kırmızı olmaması gerektiğini duydum, tüm ayarları yaptım en düşük ayarda bile aynı hatayı veriyor. Oyun yerel diskte SSD'de kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ben NVIDIA kartlar için çözdüm DDU ile sürücüyü kaldırdım eski 572 sürümünü kurdum ve sorun çözüldü. GTA 5 Enhanced'da da hata veriyor o da gitti bende deneyebilirsiniz.

Ben NVIDIA kartlar için çözdüm DDU ile sürücüyü kaldırdım eski 572 sürümünü kurdum ve sorun çözüldü GTA 5 encanhed dede hata veriyor oda gitti bende deneyebilirsiniz.

Oyunu da bitirdim şimdiden iyi oyunlar çok güzel bir oyundu 20 saat sürdü hikaye bitti.
Aynı sorundan muzdaribim. Epic Games'ten aldım bende oyuna giriyorum biraz oynayınca bu hatayı alıyorum GPU sıcaklığım da Max 70 görüyor.

Aynı sorundan muzdaribim. Epic Games'ten aldım bende oyuna giriyorum biraz oynayınca bu hatayı alıyorum GPU sıcaklığım da Max 70 görüyor.

Çözebildiniz mi herkes aynı hatayı alıyor ama çözümü bulamadım.

Hayır maalesef bugünde aynı hatayı aldım fakat çözümüne ulaşamadım Turbo Boost'u bile kapattım fakat nafile.

RTX 4060 kullanıyorum GPU sıcaklığı da öyle aman aman yüksek te değil aynı sıcaklıklara Doom oynuyorum akıcı driverlarda güncel.

Dostum bende aynı kartı kullanıyorum sanırım NVIDIA sürücüleri ile ilgili umarım kısa sürede çözülür.

Aynı hatayı bende alıyorum ne denediysem olmadı benim ekran kartı 7800 XT.

Dostum bende oyunu oynamak istiyorum ama sorunu bulana kadar sinirden sileceğim gibi PC de vanguarda kadar her türlü programı kapatıyorum fakat yok bu sorun 20 21'den beri var fakat sorunu çözen yok bir yamdanda ekran kartımıkn bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım ama senin durmunduyunca daha da çöktüm bazıları oyun dosyalarını masaüstüne attığında çözmüş ben denediğimde olmadı isterseniz sizde deneyebilirsiniz bunun dışında aklıma bir çözüm gelirse sizle paylaşacağım eğer siz çözebilirseniz bize de yardımcı olursanız iyi olur.

Yabancı kaynakları her yeri okudum neredeyse kimisi BIOS'tan Xpm'i kapat diyor kimisi sürücüleri sil diyor kesin çözüm kimsede yok bence bu sorun geliştirici stüdyoyla alakalı bir güncelleme atmaları lazım oyuna, oyunda dokuzlar gölünü gezince acayip FPS düşüşleri oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…