said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 16 Şubat 2024 #1 GoW oynuyordum ve Kratos'un babasını öldürdüğünü öğrendim. İnternette baktım sebebini bulamadım. Acaba Kratos neden babasını öldürdü? Spoiler içerse bile söylemekten çekinmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
GoW oynuyordum ve Kratos'un babasını öldürdüğünü öğrendim. İnternette baktım sebebini bulamadım. Acaba Kratos neden babasını öldürdü? Spoiler içerse bile söylemekten çekinmeyin.
7 742013 Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 177 Çözümler 3 16 Şubat 2024 #2 Bu video da çok iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
Bu video da çok iyi anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.843 Makaleler 14 Çözümler 47 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 17 Şubat 2024 #3 Babasının zeus oldugunu hatırlıyorum. O zamanlarda Yunan tanrılarına bir takım mevzular yüzünden düşman oldugu için babasınında zeus oldugunu ögrenince aldı kellesi. Kısaca böyle hatırlıyorum yanlısım varsa üstteki video kapatır.
Babasının zeus oldugunu hatırlıyorum. O zamanlarda Yunan tanrılarına bir takım mevzular yüzünden düşman oldugu için babasınında zeus oldugunu ögrenince aldı kellesi. Kısaca böyle hatırlıyorum yanlısım varsa üstteki video kapatır.