GoW oynarken ekran kartı 76 derece işlemci 70 derece normal mi?

thekhione2

Centipat
Merhaba, GoW oynarken GPU AVG 76 CPU AVG 70 derecelerde. Temperli camı takınca CPU 89 gördü. Bu sıcaklıklar normal mi? Şu an GoW da CPU 65-70 derece ekran kartı 75 yaşadığım yerde hava 30-35 derece civarı. Ekran kartı ASUS Dual RTX 3060 12 GB işlemci R5 5500.

Hocam yaz aylarında normalden fazla ısınması normal cihazın kaldı ki 80 derece ekran kartı ve işlemci için sıradan ısılar 95 i geçmediği sürece sorun olmaz.

CPU normal değil. Ekran kartı normal.

Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun. Bende de RTX3060 i5 12400F var 70-72 dereceleri goruyorum normal yani. Ekran kartinin sicakligini düşurmek istiyorsan ekran Hz düşür oyun ayarlarindan sicaklik duşer. Islemci icin ise stok fan var ise kule tipi almanı oneririm.

Olabilir ama Ryzen 5 5500'ün çok ıdınıcağını sanmıyorum. Temperli camı çıkardığında işlemci gıdım olsa da rahatlıyor. Muhtemelen kasayla alakalı.

@thekhione2 kasa modeliniz nedir?

Rampage sailor. Hocam bir de son NVIDIA güncellemesinden sonra ekran kartı 3-4 derece daha fazla ısınıyor. Bir önceki sürümde 70 dereceyi geçmiyordu.

Ultra dlss kalite.

Stok soğutucuysa normal hocam. Ekran kartı da Ultra DLSS kalitede normal o dereceler.

Rampage sailor. Hocam bir de son NVIDIA güncellemesinden sonra ekran kartı 3-4 derece daha fazla ısınıyor. Bir önceki sürümde 70 dereceyi geçmiyordu.

Ultra DLSS kalite.

Yarı mesh ön tarafı. Allah Allah, çok ilginç. En iyisi temperli cam açık kullanın.

Stok soğutucuysa normal hocam. Ekran kartı da Ultra DLSS kalitede normal o dereceler.

Ryzen 5 5500'ün stok soğutucu gayet yeterli.

Yarı mesh ön tarafı. Allah Allah, çok ilginç. En iyisi temperli cam açık kullanın.

Ryzen 5 5500'ün stok soğutucu gayet yeterli.

Stokla Ultra kalitede gayet normal hocam kasanın hava akışında da problem olabilir ama zaten havalar sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…