GoW Ragnarok CMD açılıp kapanıyor ve oyun başlamıyor

SeeYouT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GoW Ragnarok Epic Games'ten aldim. Oyunu actigimda CMD ekrani gelip kapaniyor oyuna giremiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GoW Ragnarok Epic Games'ten aldim. Oyunu actigimda CMD ekrani gelip kapaniyor oyuna giremiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardimci olur musunuz?

Bu saatten sonra sana ne kadar faydası dokunabilir bilmiyorum ama sorunu güncel olarak yaşayanlara faydası olacağından eminim. Ben de aynı sorunu yaşıyordum ve YouTube'daki şu izleti sayesinde çözebildim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki 3. yöntem işe yarıyor. Sorun ekran kartının yetersiz olmasından kaynaklı. Buradaki yöntemi uyguladığından hem Windows hem de EGLauncher direktiflerle neden oyunun başlatılamadığını gösteriyor. Benim ekran kartı sürücüsü eski olduğu için kabul etmedi mesela. Aynı hata kodunun farkı versiyonlarında sebep değişkenlik gösterebiliyor. Adamın gösterdiği metodu izledikten sonra sorunun hemen de çözülebilir ya da çok basit bir kaç adıma daha ihtiyacın olabilir. Kolaylıklar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı